Carpe diem eller vad det nu heter

Imorse vaknade jag nog på det mest osköna sättet. Min granne bestämde sig för att prova att borra i betongväggen sjukt tidigt med fel sorts borr. Ni vet det där höga ljudet av en borr som hamrar och hamrar mot väggen men den kommer inte igenom. Det ljudet lyssnade jag på i 5 minuter innan grannen gav upp. Där låg jag stirrandes upp i taket riktigt irriterad och inser att där var min sovmorgon förstörd. Jag som hade bestämt mig för att sova ut eftersom jag ska jobba hela helgen. Jaja, carpe diem eller vad kallar man det?

Jag fick iallafall flera timmar att göra något vettigt med under den här dagen. Eftersom jag ska jobba hela helgen så har jag tagit en heldag hemma och passat på att hänga på min soliga balkong, tvättat sängkläder och gjort goda smoothies. Sämre dagar har man haft. Jag har även tagit upp min lösa ände med utsortering av allt möjligt, så nästa vecka ger jag bort en påse med skönhetsprodukter till en (förhoppningsvis) lycklig tjej, jag ska även få iväg en påse med prylar till Sellpy och lämna tillbaka porslin som jag lånat från min mamma för flera år sedan. Jag får en sån frihetskänsla när jag rensat ur skåpen! Men nu ska jag sippa vidare på min smoothie på balkongen och njuta av solen innan den lägger sig bakom hustaken. Trevlig fredag!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.