En helt normalt onormal vardag

Vissa dagar är jobblivet ganska monotont, det blir mycket sitta på kontoret under vissa perioder men sen finns det vissa dagar där jobblivet är något helt annat. I fredags började jag dagen inne i stan på en fotografering. Jag var bokad som modell inför ett reklamjobb. Den här gången fick jag jobba ihop med fotografen Carl Kleiner i hans studio. I bilden står Andrea och Carl och testar ljussättning. 

Vid lunch var det dags att tacka teamet för två roliga dagar och därefter bege mig mot kontoret. Men innan dess svängde jag förbi Kaferang för att plocka med mig lunch. Älskar deras sallader med quinoa!

När lunchen var uppäten plockade jag ihop lådor och hyllor från kontoret in i bilen för att köra ut sakerna till Munchenbryggeriet. Helt galet att det snöade när vi kom fram!

Det är dags för mässa igen och då betyder det att en monter ska byggas upp! Vi börjar däremot få rutin på det men det tar ändå 2-3 timmar att få ihop allt. Bord ska ställas upp, hyllan ska skruvas ihop och produkterna ska hitta sin plats.

När vi nästan var klara så tog vi en mikropaus och jag passade på att njuta lite extra av utsikten från Mälarsalen. Stadshuset ligger precis mitt emot men man såg hela Stockholms “skyline”, från Gamla stan och längs med Norrmälarstrand. Stockholm är bra fint!

När hyllan var ihopskruvad och produkterna stod på plats så hade snön och de mörka molnen bytts till blå himmel och strålande sol, så vi satte oss under körsbärsträdet på Mellqvist och tog en fika. Det var vi värda efter det hårda slitet! Jag och Thomas gör som vanligt och tar två olika bullar som vi delar på så man får smaka lite av varje. Croissanten med vaniljkräm och bär var inte alls dum!

Efter fikat drog vi oss hemåt för att njuta av fredagen och peppa inför lördagens mässa men vid 22-tiden insåg jag att jag behövde justera skyltarna så det var bara att krypa ner till kontoret för lite sista minuten jobb. Då är jag så tacksam över att jag bor så nära kontoret att jag kan springa ner i mjukis. När det var fixat var det bara att gå hem igen och krypa ner i sängen för att få en riktigt bra natts sömn inför lördagen.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.