Provkörning Tesla Model 3

Idag gjorde vi något så roligt som att testköra en Tesla Model 3. Kan vara det dummaste vi kommit på för nu bleknar alla andra elbilar vi provkört i jämförelse! Vi kör idag, eller mest Thomas som kör i jobbet, en hybridbil men vi har börjat kika lite på att gå över till en 100% elbil. Jag har ju länge suktat efter en Tesla och vi bestämde oss för att boka in en provkörning mest för att få känna på bilen. Den där fula fyrkantiga, konstant plingande Mitsubishi-bilen vi har idag kan ju slänga sig i väggen. Mitt ha-begär är totalt övertrasserat! Jag fullkomligt älskar Tesla efter den här dagen! Nu måste jag bara komma på hur jag ska finansiera min fina nya leksak…


Toady we did something really fun! We went and drove a Tesla Model 3. In hindsight it might have been a really stupid idea because all the other electric cars we have driven seem so dull. We have a hybrid today, which Thomas drives mostly during work time, but we have been looking to change it for an electric car for a while now. I’ve been a fan of Teslas for a really long time so we thought that it would be fun to drive one now that we have been test-driving so many different electric cars. That square, ugly Mitsubishi we have that constantly makes a lot of noises can remove itself from our parking spot immediately. I want a Tesla after today! I just need to figure out how I will fund my new expensive accessory.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.