Dalarö

Jag är nog inte den enda som känner mig rastlös just nu. Pendlar konstant mellan att tycka att det är skönt att allt går i ett lugnare tempo för att i nästa sekund klättra på väggarna och känna mig fullständigt uttråkad och instängd. I fredags åkte vi hursomhelst till Dalarö för att kika på potentiellt sommarhus. Ett jättefint hus men vi kommer nog satsa på något mindre och billigare, det känns dumt att vara hårt belånad i dessa tider… för att inte gå in på allt jobb som huset behövde. Längtar däremot efter att få ha ett sommarhus så vi kan komma bort från stan och lägenheten.

När vi ändå var ute på Dalarö passade vi på att ta en fika. Fåglarna kvittrade och solen värmde i ansiktet när vi satt på bakgården med kaffet i handen. Bakgården på Dalarö Lanthandel är ljuvlig när solen ligger på men annars finns också växthuset som man kan sitta i ifall det regnar eller är svalare ute.

I can’t be the only one that is restless right now. I constantly swing between feeling that it’s nice that everything is so calm and relaxed and then the next moment being frustrated that nothing happens. So to cheer things up we have begun our house hunt again. Last friday we took a trip to Dalarö to have a look at a summer house. Really cute house but I think we will be looking at something smaller so that we don’t need to take a full mortgage on it, feels like a smarter decision at these times. I’m so looking forward to when we have found a summer house that suits us. While we were out there we took a coffee at Dalarö Lanthandel. Such a nice place to sit in the warmth of the sun in the backyard and listen to the birds. And if it rains or is cold outside then you can always enjoy your lunch of coffee in the greenhouse.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.