När solen tittar fram…

Hej vänner! Äntligen tittar solen fram och jag känner hur hela kroppen vaknar till liv och allt känns genast lite lättare. Men det kan också ha att göra med att jag har tränat 5 gånger i veckan de senaste veckorna. Något gott har det fört med sig att alla andra planer är inställda. Jag har det senaste året kört en kort 10 minuters yoga nästan varje kväll innan jag lägger mig  för att varva ner (kan varmt rekommendera Yoga with Kassandra på Youtube) men så fick jag sånt sug att börja träna lite hårdare, så jag drog igång Nike-appen som legat och skrotat i telefonen i flera år. Där finns det träningspass från 7-60 minuter, där de flesta går att köra utan utrustning eller någon större yta vilket passar mig perfekt! Varierar mellan olika muskelgrupper och olika intensiteter och anpassar vad jag kör efter dagsform! Nu hoppas jag verkligen att jag orkar hålla i det här! Men med tanke på att de flesta passen jag kör är 15-20 minuter så finns det inga ursäkter! Jag har också börjat fundera på om jag ska unna mig själv en PT, men det får kanske bli efter semestern. Har aldrig haft någon förut så får försöka skramla fram några alternativ. Det var länge sedan gymkortet gick ut och jag känner egentligen inget behov av det med tanke på hur smidigt det är att köra passen hemma men lite hjälp på traven och någon som piskar på en skulle inte sitta fel! 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.