Sommar och hemester

Det verkar inte bättre än att sommarens semesterplaner stryks till större del (även vår planerade skidsemester tidigare i år ställdes in) och vi får helt enkelt börja tänka om. Första gången på två år som jag skulle semestra utomlands och så verkar det som att det inte blir av. Eller, vi har inte fått några besked men vi lutar själva åt att inte åka till Kroatien. Det känns bara dumt och vi har trots allt en vecka inbokad i skärgården. Men så slog det mig att vi har haft några av våra bästa resor hemma i Sverige, så jag ska knåpa ihop alla härliga tips och råd jag har från dom resor vi gjort och dela med mig! Det finns så fina ställen i vårt avlånga land och nu har vi en fantastisk chans att stötta våra företagare i Sverige och samtidigt minska smittspridningen (och hålla igen på utsläpp)! Så håll utkik för jag kommer ladda upp tips inom kort från Österlen, Gotland, Stockholms skärgård och kanske några fler mysiga ställen jag semestrat i. Tipsa gärna i kommentarsfältet ifall du har några pärlor i Sverige!

Summer and staycation. It looks more and more like our vacation plans will get cancelled (our ski trip earlier this year got cancelled too) and we are starting to look at other options. First time in two years that I was about to travel abroad and now it’s not really likely to happen. Or honestly nothing is cancelled yet but we don’t really feel comfortable travelling abroad and have already thought about cancelling the trip ourselves. But we do have one week in the stockholm archipelago booked and there are really magical places in Sweden to visit. And then it just hit me that I should share all those amazing places with you! So if you live in Sweden you hopefully get some inspiration for an “homecation” and if you live abroad you have something to add to your bucket list! I will be writing about Österlen, Gotland, Stockholm archipelago and perhaps a few other places I’ve been to so stay tuned! And if you have any gems you want to share then feel free to add them in the comment section!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.