Tiden rör sig både snabbt och långsamt

Jag har tänkt så himla mycket på senaste tiden! Vem har inte gjort det så som världen ser ut just nu?! Med allt elände som den här pandemin för med sig så kan jag ändå inte sluta hoppas och tro att det kommer sluta bra. Det är som att världen gett mänskligheten en knäpp på näsan och tvingat oss att stanna upp. Befriande på ett sätt att inte bara fortsätta springa i ekorrhjulet men samtidigt tickar tiden på… och ibland känns det som att jag står kvar på perrongen och tåget har åkt. Men så åker jag ut från stan, sätter mig någonstans i en skogsglänta och kollar på naturen som vaknar till liv och jag fylls av hopp för framtiden. Nu hoppas jag bara vi alla tar tillfället i akt att varva ner, landa och fråga oss själva hur vi vill att framtiden ska se ut. För det kommer alltid en ny dag, en ny vecka och så småningom har det gått några år och vi kommer titta tillbaka på det här året. Jag hoppas då att vi tog oss ur detta starkare och med ett brinnande fokus på hur vi gör världen till en bättre plats!

I’ve been thinking so much lately. Who hasn’t considering how the world looks like right now?! But with all this misery going on I still think the world has given us a chance to stop for a second and think about where we are headed, what matters and what’s the most important to us. Liberating in one way to not just keep running full speed ahead but then again I sometimes feel like I’m left on the platform looking at the train leaving without me. But then I leave the city and get out in nature and look at all the life that is waking up around us and I get filled with hope and joy that we are heading towards a brighter future. I just hope that as many as possible take this chance to slow down, allow us to feel and get our heads straight. There is always another day, another week and eventually another year and one day we will be looking back at this year and it’s all history. I hope at that time that we look back thinking took this time to get stronger and changed our mindset to how we make the world a better and safer place for us and for nature.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.