Första advent och min födelsedag!

Igår morse blev jag väckt av sång och tända ljus på en lussebulle! Jag fyller ju år! 29 hela år! Det är konstigt det där med ålder, jag såg alltid fram emot att få vara 28. Det lät som en riktigt trevlig ålder, vuxen men ändå ung. Nu är jag 29 och jag har liksom inga förväntningar på hur livet är som 29-åring mer än att jag är ett år närmare 30, haha! Det blev en mysig dag ändå. Fika med brorsan och Thomas och sen åkte vi och bowlade. Det blir inga bowling-stjärnor av varken mig eller brorsan. Thomas sopade banan med oss. 

Planen var att vi skulle plocka upp allt julpynt när vi kom hem med det blev middag, min nya favoriträtt råraka med tångkaviar, och sen somnade jag som en stock! Vi får försöka få fram allt adventspynt i veckan istället, det är ju knappt en låda så borde gå ganska fort. Julpynt är inte vår starka sida. 


Yesterday morning I got woken up with breakfast in bed because it was my birthday! 29 whole years! I find it strange when it comes to age, I always looked forward being 28, a grown up number but still young. I’m not sure what to expect of being 29 except that I’m one year off of being 30, haha! It got to be a really nice day anyways. I had a coffee with Thomas and my brother and then we went bowling. There aren’t any bowling stars in my family. Thomas killed it. The plan was to decorate our apartment afterwards since it is the first advent but we were so exhausted afterwards and fell asleep right away. I’ll try to take care of the decorating during this week instead. It shouldn’t take too long since we only have 1 box of Christmas stuff. Decorating isn’t really our thing. 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.