Söndagslänkar v.45

När tvätten tumlar runt i tvättmaskinen på söndagskvällen så brukar jag sätta mig ner med en kopp te och läsa igenom artiklar från veckan som jag sparat ner. Det är min lilla stund att koppla av och samtidigt ta mig tid att läsa på om intressanta ämnen.

Det första jag tänker läsa mig igenom är “Vi badar i socker – dags att vända utvecklingen” på Food Pharmacy bloggen, jag läser nog även del 2 och del 3, och till det passar jag på att mumsa på världens godaste chokladbollar gjorde tidigare i veckan på det här receptet från Food Pharmacys receptbank, utan socker då såklart (tips är att dubbla dosen kakao och ha i en skvätt kaffe. Jag gör även alltid dubbel sats, det går åt!).

Och råkar jag få någon extra minut över kommer jag sätta ögonen på någon av rubrikerna hos EcoCult, som brukar samla intressanta artiklar och inlägg om klimatet och miljön! Ett riktigt mysigt sätt att avrunda veckan. Hoppas även du får ett fint avslut på helgen! 


When the washing machine is doing it’s work on Sunday evenings I try to give myself a break, get a cup of tea and read up on things I’ve saved during the week. This week I’ve been reading up on sugar and how much of it we find in food (while I eat sugar free chocolate balls). And if I get the chance I always visit EcoCult and their weekend links, there’s always something interesting to find there!  

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.