Skridskor i Kungsträdgården

Förre veckan promenerade jag förbi Kungsträdgården och tyckte det såg så mysigt ut att åka skridskor under girlanger av belysning och julmusik, så jag frågade Stina om vi inte skulle åka skridskor till helgen. Vädret var kanske inte det bästa i lördags (plusgrader och duggregn) men när vi kom fram så hade det slutat regna och ismaskinen precis åkt av. Det var en hel del småbarn och några turister som stapplande tog sig fram men det gjorde inte mig något som ändå höll ett långsamt tempo. Det var flera år sen jag åkte och mina stackars rostiga skridskor hade nog inte fått upp farten även om jag velat! Vi avslutade med fika på Wienerkonditoriet (herregud vad det stället blivit dyrt) och lovade varandra att vi måste göra om det! 


Last week I passed Kungsträdgården and thought it looked so cozy with all the ice skaters under the Christmas lights and music so I asked Stina if we shouldn’t join the tourists and happy people some day. And we did on Saturday. The weather wasn’t perhaps the best consider it was raining but when we got there the ice machine had just left the ice rink and we joined the kids. It was years ago since I last used my skates! We ended the day with a tea and dessert around the corner at Wienerkonditoriet and promised each other that we have to do this again! It’s so nice to meet up around an activity!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.