Veckan som gått

Shit vad tiden går fort nu! Det är redan första december och nu har nedräkningen till julen börjat. Men innan jag lägger fokus på julpynt och hållbara julklappar så tänkte jag summera sista veckan i november.

Förra helgen firade jag och Thomas vår årsdag, vi har inget datum att fira riktigt när vi blev tillsammans (eftersom det är lite oklart) så vi kör på datumet vi började träffa varandra. Sista fredagen i november. Det blev en utgång i vår stil, drinkar och smårätter på på bland annat Boqueria, Strandvägen 1 och Bank Hotel som sen avslutades i soffan med pizza. Det bästa av båda världarna.

Förutom massa timmar på kontoret så har veckan också bestått av många promenader mitt på dagen. Jag försöker fånga ljuset så gott det går, de få timmar det är ljust ute. Jag kämpar mig verkligen igenom den här tiden på året och varje år tänker jag “varför åkte jag inte utomlands till sol och värme”. Men nu håller jag tummarna för lite snö och om fyra veckor så vänder det faktiskt och blir ljusare!

I torsdags så tog jag mig ut i stormen och promenerade till andra sidan Söder (jättedålig ide att promenera). Pernilla som driver Ecosphere, en butik med hållbara kläder och accessoarer, firade två år och jag var ju även där när hon firade ett år så den traditionen måste man ju ära! Vi satt och prata i timmar tills jag fick skjuts hem vid 21.30.

Igår tog både jag och Thomas ledigt från jobbet och bestämde oss för att fika istället. En riktig god-fika. Vädret är ju som det är så vi hamnade på vårt stammis-ställe när vi ska äta onyttigt nämligen Älskade Traditioner. En riktigt fin avslutning på jobbveckan och imorgon är det ju dags att dra fram allt julpynt, det är första advent! 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.