Hösten är här!

Nu har jag gett upp alla chanser på att sommaren kommer göra en come back. Hösten är här! Egentligen är jag ganska förtjust i hösten, inte bara för att det ger en chans att rensa garderoben och ta fram mysiga stickade tröjor utan också för känslan av nystart. Man är tillbaka med ny styrka efter sommaren, efter en tids lugn och för mig andas hösten mer nystart än nyår. Skolan börjar, jobben sätter igång och det är upptakten till jul och nyår. Och om allt klaffar så kommer jag själv också få en “nystart” inom kort! Men det får jag återkomma till när alla signaturer är klara och det är officiellt! Tills dess fortsätter jag rensa garderoben, plockar fram teet och fyller på listan av serier och filmer som ska betas av i höstmörkret.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.