Kure Bazaar Sable – Swatch

Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Lyko

Kure Bazaar måste vara mitt absoluta favoritmärke när det kommer till hållbara nagellack . Jag blir aldrig besviken på varken färg, hållbarhet (alltså hur länge nagellacket sitter på naglarna) eller konsistens. Det var dags att uppdatera med en nude-variant och jag chansade och köpte nyansen Sable, en ljus nude-nyans med beigea toner. Jag velade ganska länge mellan Sable, Kimono och Nomade men är så nöjd med mitt val. Det är en djungel och det är inte alltid det lättaste att hitta rätt nyans när man surfar runt på nätet, särskilt inte om man är petig som jag med toner och nyanser och hur skirt nagellacket är. Men det finns något för alla i Kure Bazaars sortiment och det är det som jag tycker är så grymt! 

Jag klickade samtidigt hem ett nytt underlack och valde att testa Clean Base Coat, ett underlack som mattar ner nageln, skapar en jämnare yta och fixar en bra bas att måla på. Jag älskar det! Kure Bazaar kan verkligen konkurrera med “vanliga” nagellack och det känns alltid så grymt skönt att stötta hållbara företag när man vet att de presterar! 

Pris: ca 185 SEK och jag brukar klicka hem dem från exempelvis LYKO.

_______________________________________________

Kure Bazaar must be my absolute favourite when it comes to sustainable nail polishes. I’m never disappointed. The colors, durability and how easy it applies is pure perfection! It was time for me to find a nude polish and I took a shot at Sable, a light nude with tones of beige. I was really hesitant and also looked at Kimono and Nomade but I’m so happy that I went for Sable. It’s so difficult to make your decisions based on what you see on the screen particularly when you are picky like I am. But there is truly something for everyone in Kure Bazaars assortment and that is also one of the reasons I love the brand.

I decided to go for a new base coat as well and tried the new Clean Base Coat. It creates a matt base, evens our texture and creates a flawless base. Another amazing product from the assortment! Kure Bazaar can really hold their fort towards “regular” brands which makes it so easy to support them! 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.