Spring feelings

Äntligen känns det som att det vänder! Solen lyser upp mina skitiga fönster, fåglarna kvittrar utanför och temperaturen börjar krypa närmare dubbelsiffrigt. Som jag har längtat! Jag har ett enormt sug av förändring. Att sitta inne ett helt år är en riktig pina för en extrovert som mig. Jag vill flytta, jag vill ha en ny garderob, jag har rensat hemma… Tristessen är på riktigt! Men nu hoppas jag ändå att man kan våga ses lite, lite. Kanske sitta lutad mot en varm husvägg med solen i ansiktet och en god kaffe i handen med gott sällskap. Kanske ge sig ut på en promenad med gruset knastrande under skorna och så vågar jag ge mig på att drömma om att ge mig ut och resa igen. Gud vad jag längtar efter att uppleva världen igen! 

Finally! I have the feeling that things are turning. The sun rays expose my dirty windows, birds humming outside and the temperature is starting to hit double digits. Can’t wait! I have such a craving for change. Sitting inside a whole year is excruciating for an extrovert like myself. I want to move, I want a new wardrobe, I have cleaned out every corner in my house… I am so ready for something new! And I’m finally starting to hope that we can start seeing each other again. Maybe with a nice cup of coffee in my hands, leaning towards a warm wall with the sun in my face and some nice company. Maybe on a walk with the gravel underneath my feet and maybe I dare to dream about travelling again. You can’t even imagine how much I’m longing to get out there again! 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.