Merry Christmas

God Jul! Jag tänkte bara kika in och önska er som fortfarande trots allt sticker in huvudet här lite då och då en God Jul och hoppas ni får ett härligt avslut på det här året! Vilket år det ändå varit! Helknasigt och omtumlande (fast ändå på ett bra sätt för mig).

Jag och T valde att gå i karantän innan jul för att kunna fira hos våra respektive föräldrar, så det blev lite julfirande ändå om än inte helt som vanligt. Nyår vill jag inte ens tänka på. Blir det här året då man bara struntar i 12-slaget och vaknar upp till ett helt nytt år? Jaja, det blir som det blir. 2021 känns väldigt välkommet och jag känner mig ganska klar med 2020, trots att det inte blev ett så katastrofalt skit-år för min del. Men mer om det i ett eget inlägg.

Merry Christmas! I just wanted to check in and wish you all a Merry Christmas to all of you that still once in a while pop by on the blog and I hope we all get to finish this year off in a better way than it has been most of the year. And what a year it has been! Totally crazy and unexpected, even though it hasn’t been that bad for me personally.

T and I decided to quarantine to be able to spend Christmas with our families so we had some sort of celebration even if it wasn’t entirely like it usually is. I don’t even want to think about New Years plans. Perhaps this is the year where we skip the champagne and just sleep in the new year? 2021 can’t come soon enough and I think I speak for most of us when I say that I am so finished with 2020 (even if it has been a really good year for me but I’m so ready for a new year). But more of that in another post.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.