Båstad – vi ses igen!

Semestern är över och jag kan nu bocka av tredje året med hemester. Vi avslutade vår sista vecka i Båstad och jag säger bara Wow! Vilka stad och vilka härliga dagar vi hade där, även om det var lite blåsigt! Jag kommer definitivt åka tillbaka! 

Älskade att hela Båstad kändes så hälso- och träningsinriktat! Jag ska inte ens börja beskriva den magiska frukosten som serverades varje morgon på hotellet (Hotel Skansen). Det fanns cyklar att låna, padel- och tennisbanor överallt och ett utegym precis utanför hotellet, stranden låg ett stenkast bort om man ville bada och för att inte nämna alla mysiga områden där man kunde promenera eller springa.  Jag blev riktigt sugen på att ge mig på tennis efter det här! En av få sporter jag inte testat på. Jag älskade också att precis alla (okej kanske inte exakt alla) gick omkring i träningskläder och det var fullt normalt att komma ner till frukost och se ut som ett tennisproffs. Haha, här kommer fåfängan i mig fram! Men blir inte träningen lite roligare när man också har snygga kläder? 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.