Semester Del 2 – Tylösand och Båstad

Fortare än jag hinner blinka så har semestern svept förbi. Vi tog elbilen från Stockholm mot Halmstad förra helgen och trots en större olyckor (alla verkade ha klarat sig när vi körde förbi) och vägbyggen som gjorde att vi stod helt stilla, plus ett par stopp för att “tanka” bilen så kom vi fram i någorlunda tid. Jag ser däremot fram emot när laddstationerna blivit något fler eftersom det blir en del planerande med var vi måste stanna för att ladda bilen. Alternativen är inte så många när man letar snabbladdare. 

Vi har haft det så mysigt på Tylösand trots att vi knappt lämnade hotellet. Vädret var som det varit större delen av semestern, varken dåligt eller superbra utan någonting mittemellan. Det är på ett sätt skönt eftersom man då med gott samvete kan stanna inne och lata sig men samtidigt lite tråkigt att vi inte kan njuta av klassiska sommaraktiviteter som att ligga på stranden. Nåja, det hade kunnat spöregna hela tiden också! 

Tylösand bjöd på några nya guldklimpar inom restaurangvärlden så det blir nog att jag slänger ihop en guide så fort jag hinner. Vi har fått både god mat och bra service på hotellen och då behövs det egentligen inte så mycket mer för att jag ska må bra. Även om jag såklart tycker det är tråkigt att de flesta aktiviteterna är inställda pga pandemin.

Hursomhelst så är jag nu inne på sluttampen av semestern och har lämnat Tylösand för Båstad. Rummet stod redo när vi rullade in strax efter lunch igår och det var bara att packa upp väskorna. Älskar när allt bara flyter på! Så nu ska jag njuta här av de sista dagarna innan vi åker hemåt igen. 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.