Ett helt nytt år och en helt ny månad senare

Helt sjukt att det redan gått en hel månad på det nya året! Det är februari?! Och ingenting är sig likt för mig längre. Jag bestämde mig under förra året att lägga ner mitt företag, passionen fanns inte där längre och det var något som hade smugit sig på under en tid. Glöden och den där känslan av att göra roliga saker minskade hela tiden och jag insåg att all min tid gick till att driva företaget och inte göra det som jag var bra på eller tyckte var kul. Jag tyckte inte bara det var tråkig utan hela jag kändes till slut tråkig.

Det är så mycket som går in i att bara ha ett bolag. I mitt fall var det all administration (även fast jag hade världen bästa bokförare), inköp, lagerhållning, packa ordrar, serva återförsäljarna, hålla kontakt med varumärkena… ja listan kan göras lång. Trots att alla enskilda saker inte är sådär superjobbiga så blev de det tillslut när jag började lägga ihop dem och tiden och orken för att göra det jag tycker är kul, nämligen sälj och marknadsföring, fanns tillslut inte där. När det som skulle vara kul tog mer energi än det gav så var väl det någonstans där jag insåg att det var dags att kika på att göra något annat. I samma veva blev jag kontaktad av ett företag som skulle etablera sig på den svenska marknaden, så nu jobbar jag typ med samma sak fast med ett större team bakom mig och så får jag lägga lite mer fokus på det jag tycker är kul! Ska bli spännande att se hur livet som anställd är efter 5 år som mer eller mindre egenföretagare.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.