Det skaver inom mig

Sista jag lämnade ett avtryck i bloggen var det sommar och idag när jag klev ut genom dörren så slog en bitande kall vind emot mig. Det känns som en evighet sedan jag kikade in här och att det har hänt ungefär lika mycket som man kan tänka sig händer under en evighet.  

I våras fick jag en känsla inom mig. En gnagande känsla. Har du någonsin haft den, att det skaver? En känsla av att du inte gör exakt det du vill och det hjärtat brinner för. Innan sommaren fick jag ett uppvaknande som hette duga och utan att gå in på några detaljer (jag kommer säkert berätta mer när jag landat i allt) så bestämde jag mig efter semestern att jag behöver en förändring. Det ekorrhjulet jag sprang i snurrade för fort. Jag gjorde saker men det var inte rätt saker. Så jag stängde bland annat min webbshop som jag drivit i 5 år. Jag har strukturerat om en hel del på distributionsfirman för att bli mer effektiv och jag har bestämt mig för att följa den där gnagande känslan. Jag vet vad jag vill göra men har inte riktigt landat i hur jag ska göra det. Så nu sitter jag här i soffan med en massa tankar på hur jag vill att livet ska se ut. Vad jag vill göra. Förhoppningsvis landar det i något riktigt bra. Hursomhelst, tanken med inlägget var bara att titta in och säga att jag fortfarande lever. Jag kommer nog titta in lite oftare och lämna spår efter mig! 

_________________________________________

The last time I left a mark here was when it was summer. Now the cold chilly wind hits my face very time I step outside the door. It feels like forever since I looked at my blog and that almost as many things has happened that you can expect to happen during a forever. During spring I got a feeling inside of me. A nagging feeling. Have you ever had it, a feeling that something is not what it could be? A feeling that you are not doing exactly what you are meant to do. Just before summer I got an awakening in a physical form, I won’t go in to details today but perhaps tell you more in the future when I feel ready for it, but this helped me realise that I was doing things but not the right things. I was busy but for all the wrong reasons. So I decided to shift focus. I closed my online store that I had since 5 years, streamlined and got more effective with my work on my other business and started to go after the feeling of doing the right thing. I know what I want to achieve but I’m still not sure exactly how to achieve it. So I’m sitting here in my couch thinking about the future. Oh well, I was just really supposed to drop by and tell you that I’m still alive. And that I’m probably going to leave a mark more often from now on! 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.