Fashion Week SS18

Don’t ask me why I look cross. I was thrilled to start my morning at Grand Hotel! 

Den här dagen började jag på Grand Hotel där Stockhlm Fashion Week har hållits den här veckan. Jag var inbjuden till visningen av NewHouse. Jag var helt övertygad om att inbjudan var skickad fel men jag fanns med på listan och blev insläppt! Winning! Jag hade inte räknat med att känna någon på plats men träffade en hel del som jag kände och såg även i efterhand att jag till och med missat vänner i vimlet.

Jag hamnade bredvid härliga Kristina, som bloggar på Rawfood.se, och vi blev “uppgraderade” till front row! Inte illa om jag får säga det själv! En härlig visning var det också. Jag var däremot för varmt klädd för Stockholms väder och fick åka hem och byta om direkt efter visningen. Nu är det sista rycket på kontoret innan jag tackar för mig och tar helg! Tack Mildh Press och NewHouse för en fantastisk start på helgen!

________________________________

I started off my day at Grand Hotel with NewHouse Fashion Show SS18. I was convinced that I wouldn’t recognise anyone but I met a lot of friends at the show and was seated next to lovely Kristina (that blogs on Rawfood.se). The weather had summer vibes which I totally missed so I had to return home for an outfit change after the show. I’m doing my last minutes at the office before leaving home and shutting off work-mode. 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.