Touchdown Soho

Jet-lagen var inte att leka med så det blev en tidig kväll igår och imorse var jag uppe före kl 05.00. Jag smög ut och upptäckte Soho innan staden vaknade till liv. Jag älskar området kring Greene St. Den här gången bor jag på Canal Street, en gata mitt i smeten. Det är något med den här staden. Arkitekturen, människorna och pulsen är något jag inte upplevt någon annanstans. Jag måste övertyga T om att flytta hit med mig. Måste nog bara lösa den där lilla detaljen med ekonomi och företaget först… Äsch, mål måste man ju ha. Ju större och omöjligare desto bättre. Jag befinner mig ju trots allt i landet där Dreams come true, The sky is the limit och The American dream är slogans som hörs överallt.

___________________________

My jet-lag was out of this world so I went to sleep quite early an that resulted in me waking up before 5 am. I snuck out and explored Soho before it came to life. I just love the are around Greene St. I’m staying at Canal Street this time. There is something about New York. The architecture, the people and the pulse. Something I’ve never experienced anywhere else. I have to convince T to move here with me. I just need to figure out that small detail of money and who will run my business… Oh well, you have to have goals. The bigger the better. I mean, I’m in the land where Dreams come true, The sky is the limit and The American Dream is possible.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.