Indie Beauty Expo 2017 – Day 1

En av anledningarna till att jag åkte till New York var för att spana in nya gröna skönhetsmärken. Indie Beauty Expo är en mässa för gröna indie-märken och i år verkar de ha slagit på stort. Det finns över 100 varumärken på plats, DJ, fotovägg, det delas ut dryck och man kan få en personlig blomsterkrans bunden. Men i slutändan är jag här för att luska fram framtidens nya stora varumärken. Jag var där till stängning igår och hann egentligen bara gå runt för att få en överblick och prata med några av de större märken som jag känner igen som jag hade markerat på listan. Idag blir det ännu en heldag på IBE. Nu ska jag bara äta upp frukosten, vänta på att klockan ska slå 10 och så kastar jag mig in i myllret igen.

___________________________________

One of the reasons I’m here in New York is to find new green beauty brands. Indie Beauty Expo is a trade show for green indie brands and they have really expanded the trade show this year. Looks like over 100 brands are represented, a photo wall, DJ, drinks and a personal flower crown. But in the end I’m here to find the new upcoming brands. I was there until closing yesterday and really only got to have a quick look and speak to the brands I really wanted to speak to. Today is another whole day at IBE. I will just need to finish my breakfast and wait for the time to hit 10 am and then I’m back in the game. 

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.