Semestern har börjat!

Jag har äntligen kickat igång årets semester (även om det kommer bli mest hackat och malet det här året) och det känns så skönt! Vi slängde in lite allt möjligt i bilen i söndags och lämnade stan fort som tusan! För mig har det blivit en riktig semester eftersom jag saknar wifi och mitt mobilabonnemang är förbrukat (lånar just nu från Thomas), vilket jag ser som ett tecken på att jag även ska ta semester från mobil och mejl. Jag har även sån tur att minneskorten på både dator och mobil är fullt så de är helt värdelösa båda två känns det som just nu (och externa hårddisken ligger kvar i hallen). Jag har därför mest knatat runt med min analoga kamera den här veckan. Okej, det är en digitalkamera men ni fattar vad jag menar, den är inte uppkopplad till något! Lite kli i fingrarna har jag efter både dator och mobil men det är nog bara nyttigt att detoxa från allt. Jag har en helt underbar natur omkring mig att njuta av! 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.