Dunderförkylningen

Jag blir inte sjuk ofta men den här gången kom jag inte undan utan har åkt på en riktig dunderförkylning. Det är så typiskt att den kom precis nu när jag har som mest att göra. Det allra jobbigaste är nog ändå att min hjärna går på högvarv men kroppen inte orkar. Jag gav mig på ett försök igår och jobbade halvdag vilket jag fått sota för idag. Har fått ställa in allt inklusive alla hjärtans dag middagen ikväll. Det får bli en mysig hemmakväll i soffan istället med te och mjukisbyxor.


I usually don’t get sick but this time the flu hit me really hard. I’ve been sick for almost a week now and did an attempt to work yesterday which I regret doing today. The most annoying part is that my head is spinning with work and ideas but my body has just totally given up. I have cancelled everything today including our valentines dinner and I guess I will have to look forward to another night with tea and sweats on the couch.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.