Come Fly With Me!

Jag har redan mentalt checkat ut från jobbet. Så skön känsla! Hade en utbildning inbokad igår och några möten tidigare idag. Men nu! Nu är jag fri känns det som! Så här avkopplad har jag inte varit på flera år inför en resa. Som företagare checkar man ju aldrig ut och tidigare har jag varit så himla rädd för att stänga ner företaget. Tänk om någon behöver mig precis just då när jag inte finns tillgänglig! Katastroftankar deluxe! Det går ju tvärt emot mitt stora intresse som är att resa, gärna så långt och o-turistiga platser som möjligt, ställen utan internet där ingen annan satt sin fot. Lyckas kanske inte pricka in någon av dessa punkter just denna gång men däremot ska jag till två helt nya platser för mig!

You may also like

2 Comments

  1. Usch förstår verkligen den känslan. Man liksom “stannar på jobbet” på nåt sätt. Men försök koppla bort det, det har jag lärt mig och nu stänger jag alltid av sånt. Jobb existerar inte för mig när jag slutat 🙂

    1. Man ska verkligen unna sig själv att vara ledig, det vinner man på i det långa loppet! Lättare sagt än gjort många gånger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.