RMS Beauty Lip Shine Swatch

— I detta inlägg förekommer annonslänkar för Lyko —

I helgen var min sambo bortrest så jag gav mig på att swatcha alla RMS Beauty Lip Shines för att visa er hur de ser ut på läpparna. Tur var väl det för det tog typ halva söndagen och ytterligare några timmar att redigera bilderna för att få till en så nära färg som de är i verkligheten (kan vi snälla få lite sol och värme snart?!). Jag har varit ganska generös med produkten så många av färgerna kan man få skirare än vad de är på bild.

Top left: Moment, Honest, Bloom // Bottom left: Content, Sacred, Royal, Sublime

RMS Beautys Lip Shine är ett pigmentrikt läppbalsam som återfuktar läpparna samtidigt som du får en snygg färg. De sitter på bra under dagen men som med de flesta läppbalsam så får man nog slänga på ett lager till under dagen, speciellt efter man ätit eller druckit. Lip Shine har en väldigt mjuk och krämig formula med en delvis glansig yta till skillnad från kompisen Lip2Cheek som har en mer sträv formula och är mer matt på läpparna.

Jag själv är väldigt förtjust i RMS Beautys produkter eftersom de är tillverkade enligt raw-principen dvs inga ingredienser får hettas upp över 55 grader (för då försvinner näringsrika ämnen). Produkterna kan verka dyra vid första anblick men håller superlänge eftersom det räcker med en sån liten mängd. De innehåller inte heller vatten, utan är baserade på oljor, vilket även förlänger hållbarheten. Lip Shine går att applicera med fingrarna men jag har denna gång applicerad dem med en läppensel för att öka på färgintensiteten. RMS Beauty Lip Shine kostar ca 300 kr/ styck.

Lip Shine Honest // Lip Shine Bloom

Lip Shine Sublime // Lip Shine Royal

Lip Shine Content

Lip Shine Sacred

Lip Shine Moment

Som bas har jag använd Un Cover Up i nyansen #33, applicerad med RMS Skin2Skin Foundation Brush och på kinderna har jag en tunn applicering av Lip2Cheek Illusive samt highlightern Living Luminizer.

_______________________

I was home alone last weekend and decided to swatch all Lip Shine colours from RMS Beauty. It took me like half the day and another couple of hours to edit the pictures to get the shades to match the real colours (hate that it’s so dark in Sweden right now) so I hope you will find the pics useful! I’ve added a bit more of the product to make the color pop but if you want it a bit more transparent then just take a little bit less and don’t build it up as much. RMS Beauty is available for international purchases at Net-a-Porter.

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.