News February

Dags för (förra) månadens nyheter! Den här gånger har jag både roliga och tråkiga nyheter….

Kjaer Weis har lanserat en lyxig ansiktsolja som heter Beautiful Oil. Och som med allting annat de gör så är förpackningarna och (nu gissar jag då jag inte testat oljan ännu) innehållet perfektion! Beautiful Oil kommer även den i det smarta refill-systemet som är  lite unikt för Kjaer Weis. Finns att spana in i hos Net-a-Porter. 

RMS Beauty utökar sin familj av borstar med en Kabuki borste. Ska kunna användas både med Un Cover Up såväl som med highlighters och bronzers.

Och så har jag lite tåkiga nyheter som jag vetat om ett tag men som verkar vara ok att gå ut med nu då jag sett några andra bloggare som skrivit om det i dagarna. Svenska Luxsit har slutat tillverkas och kommer alltså inte finnas kvar.

Dagens andra tråkiga nyhet är att även sminkmärket UNE upphör med sin produktion och även där kommer produkterna utgå. Jag köpte på min en hel drös med produkter omkring jul men det gäller att vara snabb nu om du vill ha deras populära mascaror eller hitta rätt nyans. Ekosmetika har skrivit en kanon-bra lista på dupes till dig som har haft favoriter och nu behöver hitta likvärdiga produkter!

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.