Kjaer Weis Brush – Crease and Brow

I samarbete med mitt egna företag pureproducts.se

Kjaer Weis Crease Brush and Brow Brush

Kjaer Weis Vegan Brow and Crease brush

I november fick Kjaer Weis “borst-familj” tillskott i form av Kjaer Weis Crease brush, en blending borste för ögonskuggor, och Kjaer Weis Brow brush, en dubbeländad borste för ögonbrynen. Båda är riktigt fina och av syntetfiber. Det märks att de är framtagna av en makeup artist, så himla fin kvalité! Jag har visserligen redan en brynborste som jag älskar men denna kan bli ett bra alternativ. (Och sen när kan man ha för många sminkborstar?!)

Jag sökte runt men hittade dessvärre inte dem hos någon annan webbshop i Sverige förutom min egna, därav länkningen till pureproducts.se (jag har dock köpt borstarna själv och får inte betalt för att skriva detta inlägg).

Pris: Brow Brush 279 sek. Crease brush, 279 sek.

_____________________

In November Kjaer Weis added new brushes to the “brush family”. The new Crease Brush, a blending brush for your eye make up, and Brow Brush, a dual ended brush for your eyebrows. Both are really nice and made out of synthetic fibers. You can really tell a make up artist has had a say in the making of these two because they are such good quality! I already have a great brow brush but I think Kjaer Weis Brow Brush can be a good competitor. And by the way can you ever have too many make up brushes?! 

I searched for retailers but my store seems to be the only one that carry these in Sweden so therefor the link will go to my store, www.pureproducts.se, (but I have purchased the brushes myself and do not get paid to write this review). 

Price: Brow Brush, 279 sek. Crease brush, 279 sek.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.