New documentary you have to see asap!

Måste tipsa er om att se nya dokumentären Before the Flood som sänds på National Geographic helt gratis just nu! Dokumentären är producerad av Leonardo DiCaprio och Fisher Stevens (gör helt magiska dokumentärer!) och handlar om den klimatpåverkan vi ser idag och kommer få känna på i framtiden om vi inte gör något åt våra stora miljöbovar. Riktigt snygg gjord och, som sagt, går att se helt gratis men endast en kort period! Klicka här eller på bilden för att se dokumentären!  Jag har redan sett den två gånger. =)

before-the-flood-film-social

 

___________________

I just have to urge you to see the new documentary Before the Flood, produced by Leonardo DiCaprio and Fisher Stevens (one of my favourite documentary producers!) for National Geographic. You can see it for free on National Geographic but only for a limited time, so hurry! It’s about the environmental changes we see and will see if we don’t make a change in how we live. I’ve already seen it twice! Click on picture above or here. 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.