Swap it Sunday – Hairbrush

Inlägget innehåller annonslänkar till Åhlens

SS_hairbrush

I denna veckas Swap It Sunday så vill jag tipsa om att byta ut din hårborste, om du liksom jag fortfarande har en tråkigt gammal plastig sak, till en mer miljövänlig variant i trä.

Idag finns det en uppsjö av kvalitets-borstar som inte är tillverkade i plast utan i trä eller bambu. Jag själv slängde häromdagen ut min uttjänta variant i plast och bytte den mot en snygg variant från Björn Axen i FSC-märkt lönn.

Fotnot: Hade egentligen tänkt mig en från italienska TEK med utbytbart borsthuvud (som jag själv skulle vilja säga är snäppet mer miljövänligt) men eftersom dessa inte finns att få tag på ännu i Sverige (ännu) så fick det bli en uppsättning från Björn Axen. Jag köpte mina borstar från Åhlens (annonslänk), men de finns att få tag på lite här och var.

In this weeks Swap it Sunday I’ve thrown out my old plastic hairbrush and swapped it out for a more eco-friendly FSC-marked maple wood hairbrush from Björn Axen. I was looking to purchase a hairbrush with removable head from italian TEK but since they are not available in Sweden (yet) I took the second best that I found. 

You may also like

4 Comments

  1. Bra tips! Jag bytte ut min för ett par år sedan och mitt hår blev mindre slitet 🙂 Vad kul att ses på bloggmiddagen i torsdags, hoppas vi ses fler gånger framöver och får chans att prata vidare 🙂 Kram

    1. Det är verkligen en stor skillnad! Man ska bara inte glömma att rengöra dem också… Ja, det var superkul att träffa dig! Vi får mötas upp och diskutera hälsa och skönhet lite mer ingående! /Mona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.