Ö-livet

Nu har halva tiden passerat av vår vistelse på ön och även om vädret inte slår förra året så har det varit mysigt att komma bort och njuta av naturen. Det är nästan lite skönt att det inte är för bra väder för då kan man med gott samvete ligga och ta det lugnt inomhus när sommarregnet sveper förbi.

Våra dagar består av att ta en cykeltur in till gruvbyn för en fika. Den största utmaningen är om man ska välja kanelbulle eller kardemummabulle till kaffet? Tur att bageriet ligger en bit bort för annars hade jag nog suttit där varje dag! 

Eller så tar vi cyklarna söderut för en lunch på Båtshaket. Det är en bit ut dit men det är så värt besväret! Och så har jag mitt stora kvällsnöje, en promenad på grusvägarna som oftast inte blir så långa eftersom jag envisas med att stå i blåbärsriset och äta blåbär. Mitt stora måste just nu är att plocka mer blåbär än vad jag hinner äta upp så att jag får med mig ett gäng blåbär hem! 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.