Sista dagarna i New York

Jag hade så fullt upp (och roligt) de sista dagarna i New York så jag hann ju inte blogga färdigt om min resa. Men så tänkte jag att jag kör en kort summering istället! Såhär spenderade jag de sista dagarna…

Indie Beauty Expo fortsatte ytterligare en heldag. Den här gången var dörrarna endast öppna för press och branschfolk. Det var en lista med varumärken som skulle bockas av och en hel del människor man skulle skaka hand med. Superkul mässa på ett väldigt amerikanskt vis. Allting är liksom lite större. Höjdpunkten måste nog ha varit när jag träffade Kristen Arnett och det visar sig att vi har gemensamma bekanta! Världen är bra liten!

Fredagen hade jag dagen dedikerad för Yarok, ett av varumärkena som jag distribuerar. Jag började morgonen på deras kontor/Beauty Kitchen där jag träffade alla som man tidigare bara pratat med över telefon eller mejl, fick en genomgång av deras salong och hur de jobbar med produkterna och lärde mig även en hel del nytt om ingredienserna. Måste försöka knåpa ihop något så att även återförsäljarna får den informationen. Så spännande och intressant att se vart allting började för Yarok.

Vi (gänget från Yarok och jag) tog en lunch ihop på ABC Carpet och Mordechai som är grundare har så mycket intressant att berätta. Hela hans historia och bakgrund är verkligen en “american dream”, fast han är ju inte amerikan då. Han har ju lagt ner hela sin själ och kunskap i Yarok och det märks verkligen på produkterna för de är av sån bra kvalité. Sen får man ju också alltid höra lite smaskigt skvaller om alla kändisar han friserar, men det ska jag nog inte berätta om här…

På lördagen sprang jag runt, kors och tvärs genom hela Manhattan och Brooklyn. Jag hade massa butiker att besöka och hann med en hel del. Min stackars plånbok är ju tom efter alla besök i de där härliga skönhetsbutiker. Jag måste ha varit drömkunden för så fort de sa att “den här produkten är bra” så låg den i påsen. Herre-gud! Nu är det köpstopp efter det här! Men så kommer jag också kunna leva länge på allt nytt jag har att testa!

I söndags så unnade jag mig själv en lugn morgon. För på eftermiddagen var det dags att tacka New York för den här gången och ta flyget hem. Men jag kommer tillbaka! Var så säker på det!

______________________________

I had way too much fun, and too little time, to update on the blog during my visit in New York. So I thought about doing a summary instead. Indie Beauty Expo continued for another full day. I met Kristen Arnett, a fabulous make up artist, and we have friends in common. The world is so small! On Friday I met up with the people from Yarok and learned more about the ingredients and got to see Yarok Beauty Kitchen. We spent a wonderful lunch together and Mordechai the founder is amazing to be around. He has so much interesting to tell and sometimes you get to hear a word or two about the fantastic clients he has! But I’ll leave those stories out of the blog… On Saturday I had a day of shopping. Or more a list of stores I needed to check out to catch up om new brands and whats trending. I was a easy target for the sales people. My wallet is so empty after that Saturday! I took Sunday morning off because my flight was leaving in the afternoon so I had a few hours before I left to the airport. Thank you for this time New York. I’ll be back! 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.