News March/ April

När jag ändå ligger krasslig i soffan så ska jag försöka knåpa ihop (förra och förrförra) månadens nyheter till er!

Noc Sweden, organic beauty awards winners

Bild: NOC Sweden

Organic Beauty Awards hölls under Green Beauty Day och jag vann med Yarok med Feed Your Ends som hårets hårstylingprodukt! Så himla kul! Satt i publiken och när de ropade upp de nominerade så slog det mig att “Men vad säger jag om jag vinner”… Ja det fick jag ju lösa några sekunder senare! Några andra vinnare var bland annat Maria Åkerberg, Wise Naturkosmetik, Inika, Loelle… Nä men vet ni vad. Klicka er in hos NOC istället och spana in alla nominerade och vinnarna i de 19 olika kategorierna!!

Kure Bazaar - Sunset - Rose Snow - New Nailpolish

Kure Bazaar lanserade två nya nyanser inspirerade av solens rosa skiftningar vid solnedgången. Så fin inspiration. Drömmer mig tillbaka till Filippinerna (bild ovan) när jag tänker på solnedgångar! Nyanserna heter Sunset, som är en gammel-rosa nyans, och Rose Snow, som är en skirare nude/rosa nyans. Så fina båda två. Ser framför mig att man kombinerar dessa två på något fint sätt!

Bild: Ecotools. 

Ecotools får en ny look. Ett ljusare skaft men samma höga kvalité fick jag berättat för mig. Mycket snygg uppdatering om ni vill ha min åsikt. De ser så mycket lyxigare ut i det nya formatet!

Bild: Inikaorganic.com

Inika lanserar två nyheter i form av Organic Makeup Remover och Micellar Cleansing Rosewater. En rengöring för att ta bort ögonsminket och ett micellärt vatten som en avslutande rengöring  för att få bort de sista resterna från huden. Gillar Inikas senaste uppdateringar. Känns som att hela märket lyfts till 2.0 både utseendemässigt, ingredientsmässigt och nu med nyheter som kompletterar smink-sortimentet. Stor tummen upp och är supernyfiken på alla nyheter. Har provat en del produkter från gamla sortimentet och inte varit så värst imponerad men efter att ha pratat med Lillemor, som är distributör för märket i Sverige, så känner jag mig så pepp på att köpa hem produkterna igen och testa! (Inika vann ju även Årets ögonmakeup med sin pressade duo-skugga i Organic Beauty Awards).

___________________

While I’m resting I might as well update you with (almost new) news! Organic Beauty Awards was held for the second time and I won with Yaroks Feed Your Ends as the Best Hairstyling Product! So exciting! All the winners can be found on NOC Swedens website (in swedish). Kure Bazaar has launched two new pink shades Sunset and Rose Snow, inspired by the pink tones in the sunset. Love the inspiration and just takes my mind back to Philippines. Ecotools have updated their brushes with a new look. Love this new more expensive look!  And lastly Inika have launched two new products, an Eye makeup remover and a Micellar water. Really like the new direction Inika is taking. I’ve tried their products before and have not been impressed but the new look, new ingredients and the new product launches are right up my alley! I’ve spoken to Lillemor that is the distributor of the brand and feel that I need to try the new Inika. (They also won best eye makeup product in Organic Beauty Awards with they duo eye shadow). 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.