En annorlunda start på veckan

Shit vad tiden går fort! Redan februari! Januari började, som väntat, segt men de två senaste veckorna har jag jobbat sju dagar i veckan. Däremot är inte alla jobb plågsamma. I måndags till exempel hade jag först besök av en fotograf för porträttfotografering och på eftermiddagen en telefonintervju. Det var för en artikelserie om hur man jobbar med händer och jag fick frågan om jag ville ställa upp och berätta om hur det är att jobba som handmodell. En lite annorlunda men väldigt kul start på veckan! 


Time flies! Already February! January started off, as expected, really slowly but the last two weeks have been crazy and I’ve been working seven days a week. But not all work is painful. On Monday I had a photoshoot and interview booked about my work as a hand model. A journalist is writing a piece on how different people work with their hands for a living and wanted to interview me about how it is to work as a model. A different but really fun way to start off this week!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.