Första skidåkningen för året

Så har jag gjort skidpremiär för i år och det känns så bra! Eller ok, jag ska inte ljuga! Jag känner mig sjukt ringrostig och backarna var inte alls så roliga som jag hoppades på. Det hade regnat igår när vi kom, dåligt med snö och mycket is i många backar men i eftermiddags började det snöa och ska hålla i sig hela morgondagen, yey. Men idag var ändå bara uppvärmning och vi har ju precis bara börjat. Nu hoppas vi på en riktigt fin skidsäsong framöver. Vi har även bokat en tur till Åre senare i år så jag får ju en till chans på fina backar. Åh, någon gång ska jag äga en fjällstuga! Det vore ju för jäkla härligt att kunna dra med sig vänner och mysa i fjällen!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.