ARN – NYC


Jag hatar tidiga morgnar även fast jag vet att jag ska ut på roliga äventyr. Att ställa klockan på 05.30 är inget jag gör om jag inte måste! Nu sitter jag hursomhelst på Arlanda och väntar på att få gå ombord flyget mot New York! Det blir en intensiv vecka med mässor, möten och ett besök hos Yarok! Ska bli så kul att få besöka ett av mina favoritställe igen!

__________________

I hate early morning even though I know I’m doing something fun. To set the alarm av 5.30 am is nothing I do if I don’t have to. Anyhow, I’m now at Arlanda, the airport, and I’m waiting to get onboard the flight to New York! It’s going to be an intense week with a trade show, meetings and a visit to Yarok! It’s going to be so much fun to visit one of my favourite places! 

You may also like

2 Comments

    1. Jaaa ska försöka! Svårt det där med att prata med sig själv (när man har en kamera i ansiktet) men får se om det blir någon film! Haha köper dubbelt av allt då 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.